Color Chat
5 posters
Page 1 of 1
Color Chat
Na přání můj color chat, kterej používám na x15... http://www.uloz.to/7277379/systemmsg-e-dat
Jinak se můžem dohodnout ohledně toho waru, jestli ho chceme nebo ne Zdravim všechny, Rubufaso
Jinak se můžem dohodnout ohledně toho waru, jestli ho chceme nebo ne Zdravim všechny, Rubufaso
Re: Color Chat
Díky, tenhle barevnej chat je bezva, a hlavně že to píše úspěšný spoil velkym písmem a nemusím furt čučet do toho chatovacího okna, jestli se to povedlo! Ještě mi někdo prosím poraďte, jak kde přidat do výjimky rpgupdateru, aby mi ten systemmsg-e.dat pořád nepřepisoval?
Ad war: spíš bysme měli se starýma kámošema mít alli a war dávat jinejm klanům, otravům a kreténům. Mě se vás teda zabíjet nechce.
Ad war: spíš bysme měli se starýma kámošema mít alli a war dávat jinejm klanům, otravům a kreténům. Mě se vás teda zabíjet nechce.
Jsou dvě možnosti, buď dát vyjímku u toho souboru, když se ti otevře ten updater, tak tušim vpravo nahoře je nějaký nastavení a nebo (pro mě jednodušší) kliknout na vlastnosti toho souboru a dát jen pro čtení Tak já ten war zrušim...
Rubufaso wrote:Tak já ten war zrušim...
...ona byla war?
Argonat- Poèet pøíspìvkù : 26
vy máte 2 klany?
jde vydět, že už jsem s váma dlouho nehrál, bych vás udržel pospolu
Alexstrasza- Poèet pøíspìvkù : 184
Alexstrasza wrote:vy máte 2 klany?
Mame tradične main clan a alt clan. Kua ten Tiat by už mohol dropnut Vesper.
jmparazit- Poèet pøíspìvkù : 104
Page 1 of 1